Sunday, September 20, 2015

iPad Mini'nin Yeni G?rseli Sızdırıldı | Noktadan.com

iPad Mini’nin Yeni Görseli Sızdırıldı

Paylaşın

Apple’ın yeni iPad modeli olacak iPad Mini’nin yeni bir görseli internete düştü. 17 Ekim’de tanıtılması beklenen iPad Mini’nin yeni görseline bakalım. 05.10.2012 / 14:40

Apple‘ın 7.85 inçlik ekrana sahip olan yeni tableti iPad Mini, 17 Ekim‘de tanıtılacak. Dün bu konuyla ilgili haberimize ve iPad Mini‘nin tahmini özelliklerine buradan bakabilirsiniz.

Nexus 7 ve Kindle Fire gibi ciddi tablet rakipleri olan Apple, daha küçük iPad versiyonu üzerinde çalıştığı biliniyordu. Artık tablet neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Apple’ın eskiden etkinlik öncesi ürünleriyle ilgili sızdırılma yaşanmıyordu. Fakat iPhone 5‘te çıkan konsept videolar bile doğru çıkmıştı. Apple, iPad mini modelinde bakalım bizleri şaşırtacak mı?

iPad mini, iPhone 5‘teki gibi Lightning bağlantısını kullanacak. Daha köşeli arka yapısı ile dikkat çekecek olan iPad Mini, LED flaş bulunmayan kamerayla gelecek.

iPad mini modeli için yeni birgörsel daha yayınlandı. iPad üzerine konan iPad mini, daha küçük boyutlarıyla dikkat çekiyor.

:: iPad mini, Nexus 7 ve Kindle Fire HD’nin satış oranlarını düşürür mü?

Source:

http://ift.tt/1iHz9Xz



The Late News from http://ift.tt/1c1TX0y