Monday, September 16, 2013

Nov tablet Kindle Fire na uniklm obrzku | iČtečky


Důkazy svědčící ve prospěch uvedení nového tabletu od Amazonu se vynořují stále častěji. Nedávno jsme se mohli podívat na zadní stranu zařízení, nyní veřejnost obdivuje přístroj v celé své kráse. Na Twitteru totiž účet @evleaks zveřejnil grafickou vizualizaci Kindle Fire. Nejedná se o fotografii ale vyrenderovaný obraz, který k propagaci typicky využívá samotný Amazon.


Kindle Fire - render


Zveřejněný obrázek koresponduje se všemi domněnkami vyrojenými kolem nového Kindle Fire HD 2013. Jedinou výjimku symbolizuje chybějící přední kamera. Tento fakt pravděpodobně prozrazuje, že se jedná o levný model bez přívlastku HD, jenž bude určen pro nejméně náročné zákazníky preferující nízké pořizovací náklady. Z renderu bohužel nelze rozpoznat, zda-li tato varianta tabletu přinese úhlopříčku 7“ nebo 8,9“.


Nejvyšší model naopak údajně nabídne rozlišení 2 560 x 1 600 pixelů, zmíněnou přední kameru a operační systém založený na upraveném Androidu 4.2.2.


Amazon dosud uvedení nových tabletů Kindle Fire HD nevyvrátil, ale ani nepotvrdil. Případný zájemce o tablet z rodiny Kindle Fire by však v tuto chvíli měl vyčkat, protože představení inovované modelové řady by mělo být na spadnutí. Oproti současným modelům se nové produkty dozajista posunou po hardwarové stránce významně kupředu.



You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.



Source:


http://www.ictecky.com/novy-tablet-kindle-fire-na-uniklem-obrazku/






The News from http://kindakindle.blogspot.com